GYAKORI KÉRDÉSEK - GYIK

Hogyan szűkíthetek a rajzok között?

A rajzokat az iskolák és óvodák szerint kategórizáltuk.

A bejelentkezés után nem érkezett e-mailban visszaigazolás

A kezelőmenüben ellenőrizze, hogy jó e-mailcímet adott –e meg, oly módon hogy bejelentkezik oda.

A „személyes adatok” ponton belül az „adatmódosítás” pontra klikkeljen, majd ellenőrizze az e-mailcímét.

Ha internetalapú e-mailszolgáltató felhasználója, mint pl. Hotmail, Yahoo, vagy AOL akkor előfordulhat, hogy az értesítő e-mail nem az „érkezett mappába kerül”, ezért ellenőrizze a többi mappáját is.

Hogyan zajlik az árverés?

Miután Ön bejelentkezett a gyermekrajzok.licitaljram.hu oldalra, licitáljon a kiválasztott rajzra. Ellenörzés végett a rendszer kéri  újra az email címét. Ha más licitáló is van az adott termékre, aki magasabb árat kínál az árucikkre, akkor Ön kap egy értesítő e-mailt. Így alkalma adódik Önnek, hogy magasabb ajánlatot tegyen.

Így Ön aktív marad az árverésen.

Az árverés befejeztével, értesítést kap a nyertes, hogy Övé lett a licit tárgya.

A termék kifizetését követően juthat a rajzhoz, a kapcsolatfelvételhez a Kapcsolat menüpont alatt kaphat információt.

Mikor lehet kezdeni a licitálást?

Licitálni a bejelentkezést követően az árverés kezdetétől a zárásáig lehet.

Miért kell bejelentkezni?

Bejelentkezés nélkül csak válogathat a rajzok között, licitálni nem tud. Szükségünk van az Önről kapott információkra ahhoz, hogy értesíteni tudjuk a licit állásáról, illetve annak elnyeréséről.

Mikor tudom meg, hogy Én nyertem -e meg a licitre bocsájtott terméket?

Az árverés befejezése után 5-10 perccel tájékoztatást kap róla e-mailban, hogy az Öné lett a licit tárgya.

Hogyan fizetek?

A PLT 10300002-10583135-49020023 sz. számlájára szíveskedjen 14 munkanapon belül a termék árát átutalni. Amennyiben Ön egy vagy több termékre licitált, kérjük szíveskedjen a termékszámot (ak) hivatkozás képen feltüntetni.

Licitkövetés beállítása

Licitkövetést csak a licit megtétele után tud beállítani. Az Ön ajánlattételét a program automatikusan csak annyival növeli meg, amennyi szükséges ahhoz, hogy az Öné legyen a termék/szolgáltatás, mindaddig, amíg el nem éri azt az összeget, amennyit maximálisan szeretne licitálni rá! Amennyiben az Ön licitkövetését valaki túllicitálja, automatikusan küld erről egy e-mailt a rendszer.

Mit tegyek, ha túllicitálnak?

Ha mások Önnél többet licitálnak, automatikusan fog kapni egy e-mailértesítést, így Önnek lehetősége van még magasabb összegért licitálni, amennyiben folytatni kívánja az árverést.

Személyes átvétel nem megoldható.

Kérheti, hogy postai úton küldjék el az árucikket. Az árverésen megadott ár nem tartalmazza a postai csomagot így annak plusz költsége lesz. (csomagolás és szállítás)

Hány rajzra lehet egyszerre licitálni?

Az aukción bármennyi rajzra licitálhat. Minden rajz megvásárolható, amelyre ajánlatot tesz, illetve ha Ön a legkedvezőbb ajánlatot tette.